Best Sellers

TECMATE  Redresor incarcator tester  OPTIMATE 3
search
  • TECMATE  Redresor incarcator tester  OPTIMATE 3

TECMATE Redresor incarcator tester OPTIMATE 3

Salveaza 15%
308,55 lei 363,00 lei
cu TVA
TM-430

TECMATE Redresor incarcator tester OPTIMATE 3.

Încărcător / optimizator pentru acumulator OptiMate 3 - 12V.

Optimizare automată pentru acumulatori de dimensiuni reduse pentru motociclete.

Cantitate
 

Livrare gratuita la comenzi de peste 499ron. Vezi termeni Livrare.

De la lansarea sa in anul 1995, OptiMate a fost recunoscut ca un incarcatoare compacta remarcabila, intretinere si recuperator pentru bateriile de pornire de 12V ale motocicletelor, cositoarelor si vehiculelor sezoniere similare, precum si pentru gelul plumb-acid si ciclul adeziv bateriile utilizate în aplicațiile de susținere a alimentării cu energie electrică. Noul OptiMate 3 preia programul de încărcare interactiv OptiMate, un alt pas în plus, într-un pachet accesibil.

OptiMate 3 este complet automat și complet protejat împotriva erorilor utilizatorului. Nu există comutatoare. Scurtcircuitarea ieșirii încărcătorului resetează programul, fără scântei sau siguranțe suflate. Accesibil, compact, inteligent și iertând erorile, OptiMate 3 este instrumentul perfect pentru întreținerea regulată sau pe termen lung a bateriilor care nu sunt folosite zilnic.
Cum functioneaza

1. Verificarea bateriei: OptiMate 3 trebuie conectat la o baterie (păstrând minim 2V) pentru a activa ieșirea.
2. Stadiul de desulfurare și de recuperare: Testează bateria pentru o eventuală descărcare profundă sau pentru sulfatare. Dacă este necesar, OptiMate 3 se angajează automat într-un mod special de recuperare de tensiune înaltă (până la 20V), cu un curent fixat foarte scăzut pentru desulfatarea bateriei.
3. Etapa de încărcare în vrac: Încărcături la 0,8 Amperi curent constant până când bateria este în mod normal capabilă să cârmeze motorul.
4. Etapa de verificare: Un ciclu de încărcare și verificare de 30 de minute asigură că bateriile bine consumate sunt aduse la saturație completă de încărcare. Dacă este necesar, programul revine automat la stadiul de încărcare în bloc, repetând pașii 3 și 4 de câte ori este necesar până când bateria este complet încărcată.
5. Testul de retenție a tensiunii: În timpul unei pauze de 30 de minute, circuitul de încărcare monitorizează tensiunea bateriei pentru a identifica bateriile care nu pot reține o încărcătură adecvată fără suportul încărcătorului. LED-ul verde indică faptul că bateria a trecut testul de reținere a încărcării, iar LED-ul roșu indică faptul că tensiunea bateriei nu a rămas peste 12V. (Un acumulator complet încărcat, fără deteriorare, ar trebui să păstreze în mod normal o tensiune de cel puțin 12,5 V).
6. Stadiul de întreținere / flotare: Indiferent de rezultatul testelor de reținere a tensiunii, se aplică o tensiune maximă de 13,6 V cu până la 200 mA disponibilă pentru a suporta alarmele electronice conectate sau alte sarcini mici.

Verificarea reținerii tensiunii (pasul 5) se repetă la fiecare 30 de minute și se alternează ulterior cu pasul 6 atât timp cât OptiMate 3 rămâne conectat la baterie.
Specificatii tehnice

Recomandat pentru: baterii AGM / MF, STD, GEL și celule spirală de la 3Ah la 50Ah
Controlul programului: Microprocesor, 7 etape, complet automat
Tensiune de intrare: 100-240V50-60 Hz
Curentul de intrare max: 0.23A @ 100V; 0.15A @ 230V
Curent de scurgere invers: Mai puțin de 1mA
Curent de ieșire (încărcare în vrac): 0.8A
Desulfurare automată: Da
Limita de timp de încărcare: În siguranță, trebuie să lăsați conectați de luni de zile
Întreținere / cicluri de testare: 30 min / 30 min (alternativ orar)
Testul de retenție a încărcăturii: 2 rezultate posibile - "bun" și "rău"
Dimensiune: 167 x 65 x 46mm
Greutate: 800g
Clasificarea incintei: IP54
Montare: montare ușoară directă pe perete
Lungimea cablului de intrare: 2m
Lungimea cablului de ieșire: 2m
Intervalul temperaturii de funcționare: -20 ° C / + 40 ° C

Livrat cu două seturi de conexiuni interschimbabile, unul cu cleme pentru încărcarea bancurilor, celălalt cu siguranțe în linie și borne de ochi pentru fixarea permanentă a bateriei din vehicul pentru a permite o reconectare ușoară a încărcătorului atunci când este necesar.

Accesorii opționale includ cabluri de conectare permanente (O1) suplimentare; bobina de brichetă (O2) care se încarcă prin intermediul brichetei sau al prizei DIN (așa cum se întâlnește pe unele motociclete BMW, Honda & Triumph); Extensii de 1.8m și 4.6m; conductori rezistenți la intemperii pentru a oferi o sursă convenabilă de 12V pentru sat-nav, MP3 player, încărcător PDA pentru telefoane mobile etc. și multe altele.

Referinte specifice

Pareri

Scrie parerea ta

TECMATE Redresor incarcator tester OPTIMATE 3

TECMATE Redresor incarcator tester OPTIMATE 3.

Încărcător / optimizator pentru acumulator OptiMate 3 - 12V.

Optimizare automată pentru acumulatori de dimensiuni reduse pentru motociclete.

Scrie parerea ta

16 alte produse in aceeasi categorie: