Best Sellers

TECMATE  Redresor incarcator tester  OPTIMATE 4 DUAL PROGRAM
search
  • TECMATE  Redresor incarcator tester  OPTIMATE 4 DUAL PROGRAM
  • TECMATE  Redresor incarcator tester  OPTIMATE 4 DUAL PROGRAM

TECMATE Redresor incarcator tester OPTIMATE 4 DUAL PROGRAM

Salveaza 5%
370,50 lei 390,00 lei
cu TVA
TM-240

TECMATE Redresor incarcator tester OPTIMATE 4 DUAL PROGRAM.

OptiMate 4 Încărcător / Optimizator de baterie pentru program 12V.

Cel mai performant optimizator automat de baterii premiat.

Acum CAN-bus compatibil. Cel mai bun din lume! Pentru toate bateriile cu plumb 12V, de la 2,5 la 50 Amperi.

Ideal pentru motociclete, ATV-uri, jet-ski etc.

Cantitate
 

Livrare gratuita la comenzi de peste 499ron. Vezi termeni Livrare.

Programul OptiMate 4 Dual este cea mai recentă versiune a mai multor premiate OptiMate 4 - optimizatorul unic de acumulatori multistage special conceput pentru bateriile de pornire moderne de 12V de la 2,5 la 50 Amperi. Cu programul OptiMate 4 Dual puteți încărca acumulatorul direct sau selectați programul de încărcare prin portul 12V al motocicletelor BMW echipate cu autobuz CAN (folosind un cablu opțional DIN).

Cum functioneaza

1. Comutați între programul STANDARD sau BMW CAN-BUS cu o procedură simplă: conectați clemele împreună, conectați-vă la rețea, așteptați ca LED-urile să confirme schimbarea programului, deconectați clemele. Indicatorul LED confirmă faptul că programul BMW CAN-BUS este activ. Odată selectată, programul ales este salvat ca mod implicit pentru următoarea utilizare, dar puteți schimba programele ori de câte ori doriți.
2. Verificare de siguranță: Programul DUAL PROGRAM OptiMate 4 se va încărca dacă tensiunea bateriei se poate menține peste 2V în timpul diagnosticării inițiale inițiale, chiar dacă bateria era la 0,5V înainte de conectare.
3. Funcționalitate: microprocesorul OPTIMATE 4 DUAL PROGRAM verifică funcționarea corectă a sistemului (LED-urile clipește scurt pentru confirmare).
4. Test de pre-calificare: Programul DUAL PROGRAM OptiMate 4 indică starea bateriei înainte de încărcare.
5. Desulfurare și recuperare: STANDARD (până la 16V) se angajează automat pentru a recupera bateriile plate neglijate de la o stare sulfatată la o stare de încărcare. Pentru bateriile grav neglijate, stadiul TURBO (max 22V) se cuplează dacă electronica vehiculului nu este detectată sau bateria este în afara vehiculului. Starea turbo este dezactivată în modul CAN-bus. Recuperarea sigură de joasă tensiune PULSE se angajează pentru ultimele 15 minute.
6. Încărcare în vrac: un curent constant de 1A este livrat până când tensiunea ajunge la 14,3V.
7. Absorbție și egalizare: Curentul este livrat în impulsuri pentru a aduce bateria la încărcare completă în cel mai scurt timp posibil.
8. Verificarea încărcării și verificarea scurtcircuitului / celulei moarte: Acceptarea încărcării este monitorizată, pentru a detecta deteriorarea internă și a împiedica încărcarea inutilă a unei baterii nerecuperabile care nu poate fi recuperată. O baterie intactă care necesită o încărcare ulterioară va reveni la absorbția cu impulsuri.
9. Testul de retenție a tensiunii: se efectuează timp de 30 de minute, timp în care nu se livrează curent de încărcare, cu 5 rezultate posibile care indică starea generală de sănătate a bateriei. Testul de pre-calificare poate fi folosit pentru a detecta bateriile care ar putea să dețină o taxă inițial, dar să-și piardă taxa peste noapte.
10. Întreținerea încărcării: o tensiune de 13,6 V este livrată timp de 30 de minute după fiecare încercare de reținere a tensiunii, cu un curent suficient pentru ao susține împotriva descărcării sau evacuării naturale a componentelor vehiculului permanent sau a accesoriilor conectate (alarma, imobilizator). Testul de reținere a tensiunii și perioadele de întreținere continuă se alternează jumătate de oră până când bateria este deconectată. Rezultatul testului este actualizat în timpul fiecărui test ulterior.
11. Programul CAN-Bus: programul de activare KEYLESS garantează re-deschiderea automată a conexiunii chiar și atunci când contactul este oprit. 12. Programul alternativ de testare și de întreținere a încărcăturii este proiectat pentru a furniza tensiunea de întreținere recomandată pentru bateriile AGM / GEL, reducând în același timp tensiunea medie conform standardelor bateriilor STD pentru umplere, ceea ce îl face ideal pentru încărcarea pe durată nedeterminată și 100% tip de acumulator 12V plumb-acid.
Specificatii tehnice

    Recomandat pentru: baterii AGM / MF, STD, GEL și celule spirală de la 2Ah la 50Ah
    Mentenanță pe termen lung: Până la 75Ah
    Controlul programului: Microprocesor, 6 etape, complet automatizat
    Curent de intrare max: 0.15A @ 230V
    Costul tipic de energie anuală: Mai puțin de 1,00 lire sterline pe an (întreținere continuă)
    Curentul de scurgere invers: Mai puțin de 0,5mA
    Curent de ieșire (încărcare în vrac): 1A
    Desulfurare automată: 2 etape (recuperare și recuperare turbo)
    Limita de timp de încărcare: 48 de ore (timp de întreținere: nelimitat)
    Întreținere / cicluri de testare: 30 min / 30 min (alternativ orar)
    Test de reținere a încărcării: 5 rezultate posibile de la "bun" la "rău"
    Dimensiune: 200 x 75 x 61 mm
    Greutate: 1000g
    Clasificarea incintei: IP54
    Montare: montare ușoară directă pe perete
    Lungimea cablului de intrare: 2m
    Lungimea cablului de ieșire: 2m
    Accesorii incluse: Plumb O1 Omega Oțel Plumb; O4 clemă de prindere pentru încărcarea bancurilor
    Intervalul de temperatură de funcționare: -40 ° C / + 40 ° C

ReEAL & unic optimizator de baterii în 6 etape, special conceput pentru toate bateriile de pornire moderne de 12V cu o capacitate de la 2,5 până la 50 de amperi.

Diagnozează, recuperează, percepe, verifică și întreține bateria în mod automat de luni de zile. Toți producătorii majori de baterii recomandă întreținerea bateriilor de pornire ÎN PERIOADĂ DE ÎNCĂRCARE în perioadele de neutilizare. OptiMate 4 este absolut sigur în ceea ce privește conectarea și întreținerea îndelungată a bateriilor neregulate sau utilizate sezonier, chiar dacă sunt încă conectate la autovehicul. Algoritmul sofisticat de încărcare nu asigură nici un risc de supraîncărcare.

Potrivit pentru toate tipurile de baterii reîncărcabile de plumb 12V: tipuri de capac de umplere; covor absorbit din sticlă (AGM sau "MF"); supapă reglată (VRLA); GEL-electrolit. La fel de simplu ca 1-2-3: conectați doar OptiMate 4 la acumulator, restul este automat. Protecție electronică împotriva erorilor utilizatorului. Nu există comutator, siguranțe și nu există scântei.

Livrat cu două seturi de conexiuni interschimbabile, unul cu cleme pentru încărcarea bancului, celălalt cu siguranțe de protecție în linie și borne de ochi pentru conectarea permanentă la bateria vehiculului, pentru a permite o reconectare ușoară a încărcătorului atunci când este necesar.

Referinte specifice

Pareri

Scrie parerea ta

TECMATE Redresor incarcator tester OPTIMATE 4 DUAL PROGRAM

TECMATE Redresor incarcator tester OPTIMATE 4 DUAL PROGRAM.

OptiMate 4 Încărcător / Optimizator de baterie pentru program 12V.

Cel mai performant optimizator automat de baterii premiat.

Acum CAN-bus compatibil. Cel mai bun din lume! Pentru toate bateriile cu plumb 12V, de la 2,5 la 50 Amperi.

Ideal pentru motociclete, ATV-uri, jet-ski etc.

Scrie parerea ta

8 alte produse in aceeasi categorie: